معرفی پرفروش ترین پروفیل‌های استیل بازار ایران

در سال‌های اخیر پروفیل های استیل به عنوان جایگزینی مطلوب برای فلزات آهنی رایج تبدیل شده‌اند. این میزان از محبوبیت تا حدی به دلیل خصوصیات فیزیکی، مشخصات ظاهری و نوع کاربردها در صنایع مختلف است. امروزه انواع پروفیل استیل در بازار موجود هستند که بسته به نوع کاربرد و نحوه تولید به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند. اما در این بررسی می‌خواهیم در مورد معرفی پرفروش ترین پروفیل های استیل بازار ایران صحبت کنیم و به شما در خرید پروفیل استیل موردنظرتان کمک کنیم.

پروفیل استیل چیست؟

پروفیل استیل یا پروفیل استنلس استیل یک مقطع قوطی شکل مربعی و مستطیلی است که ضخامت کمی دارد. محصول ساخته شده از پروفیل استیل در برابر خوردگی مقاومت بالایی دارد. کروم موجود در این پروفیل یک لایه اکسید را در سطح تشکیل می‌دهد که این نوع از فولاد را در برابر رطوبت و عناصر خورنده دیگر محافظت می‌کند. استحکام این پروفیل بالاست و اساساً نسبت به وزنش خواص مکانیکی بالاتری نسبت به سایر فلزات دارد. پروفیل‌های استیل، تقریباً صد در صد قابل بازیافت هستند. این امر، پروفیل زنگ نزن را به یکی از سازگارترین مواد با محیط زیست برای استفاده در ساخت و ساز و طراحی تبدیل می‌کند.

ویژگی‌های پروفیل استیل

همانطور که بیان شد، وجود عنصر کروم در ساخت انواع پروفیل استیل باعث به وجود آمدن یک سطح مقاوم و یکپارچه در برابر زنگ زدگی شده است. در واقع با افزودن درصد بیشتر کروم و همچنین آلیاژهای دیگر مانند نیکل می‌توان مقاومت پروفیل استیل درمقابل زنگ زدگی را بهبود بخشید. همچنین ویژگی‌های دیگری در پروفیل استیل بوجود آورد که بسیار مورد توجه است و عبارتند از:

پروفیل استیل در اندازه‌های متفاوت

  1. ظاهر جذاب و زیبا
  2. مقاومت در برابر حرارت
  3. قابلیت فرم پذیری و ماشین‌کاری
  4. قابلیت جوش‌کاری و پرداخت
  5. قابلیت بازیافت
  6. دوام و عمر طولانی
  7. عدم نیاز به پوشش و رنگ

پروفیل استیل چه کاربردهایی دارد؟

استفاده از پروفیل استیل طیف وسیعی از صنایع را در بر می‌گیرد. به ویژه در کاربردهای فولاد سازه‌ای و صنعت ساختمان می‌توان از این متریال به وفور استفاده کرد. همچنین در طراحی داخلی، ساخت مصنوعات و مبلمان فلزی، محصولات تجاری و خانگی و برای ساخت ماشین‌آلات صنعتی نیز این پروفیل کاربرد زیادی دارد.
مقاومت در برابر خوردگی و ماهیت بهداشتی این ماده، آن را به گزینه ای عالی برای مراکز مراقبت‌های بهداشتی و مراکز جراحی، آزمایشگاه‌های پزشکی و کارخانه‌های تولیدی، آشپزخانه‌ها و کافه تریاها تبدیل می‌کند. پروفیل‌های استیل نیز یک ماده عالی برای پروژه‌های صنعتی مانند سکوهای نفتی خارج از ساحل هستند. طراحان همچنین از پروفیل استیل برای نرده‌های محافظ، سایبان ورودی، پله‌ها و مبلمان فضای باز استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید :  چرا ترکیب استیل و شیشه بهترین دیزاین برای بالکن است؟

انواع پروفیل استیل و نوع کاربری‌های آن

پروفیل زنگ نزن را می‌توان برحسب نوع کاربرد به دو نوع پروفیل استیل دکوراتیو و پروفیل استیل صنعتی تقسیم کرد:

پروفیل استیل دکوراتیو

  1. نرده فلزی و حفاظ درب و پنجره
  2. راه پله‌ها و نرده کشی کناره تراس و بالکن
  3. سازه تزئینی و دیواره ساختمان‌ها
  4. کابین آسانسورها
  5. درب‌های ورودی و خروجی
  6. تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی

پروفیل استیل صنعتی

    1. تولید سازه‌های صنعتی و ماشین‌آلات
    2. صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
    3. صنایع غذایی، نوشابه سازی و لبنیات
    4. صنایع بهداشتی، آرایشی و دارویی
    5. خودروسازی و کاربری سازی خودرو
    6. شاسی تریلر و خودروهای عمومی
    7. سازه و اسکلت‌های خاص ساختمانی
    8. سوله‌های ذخیره سازی
    9. مبدل‌های حرارتی و تاسیسات صنعتی

جهت آشنایی بیشتر با کاربرد پروفیل استیل در صنایع مختلف، مطلب آن را در بلاگ استیل رخ مطالعه کنید.

انواع پروفیل استیل براساس خواص متالورژیکی

در حالی که ده‌ها آلیاژ مختلف از پروفیل استیل وجود دارند، اکثر آنها را می‌توان به سه دسته کلی برحسب نوع تولید و ساختار متالورژیکی آن تقسیم‌بندی کرد:

پروفیل استیل آستنیتی

نوع آستنیتی یا نگیر پرکاربردترین انواع پروفیل استیل است. پروفیل‌های استیل آستنیتی در مقایسه با سایر آلیاژهای فولادی دارای کروم بالایی هستند که به آنها مقاومت بیشتری در برابر خوردگی می‌دهد. یکی دیگر از ویژگی‌های رایج آلیاژهای فولاد پروفیل استیل آستنیتی این است که آنها غیر مغناطیسی هستند، اگرچه ممکن است پس از فرآیند تولید سرد مغناطیسی شوند.

پروفیل استیل فریتی

استیل فریتی دومین نوع رایج پروفیل استیل پس از آلیاژهای آستنیتی است. همانطور که از نام آن پیداست، پروفیل استیل فریتی یا بگیر مغناطیسی است. این آلیاژها را می‌توان از طریق فرآیند تولید سرد به شکلی سخت و مستحکم ساخت. استیل فریتی همچنین به دلیل کاهش محتوای نیکل قیمت کمتری دارد.

بیشتر بخوانید :  لوله استیل صنایع شیر چه ویژگی‌هایی دارند؟

پروفیل استیل مارتنزیتی

مقاومت به خوردگی این پروفیل نسبت به آلیاژهای فریتی یا آستنیتی کمتر است اما سختی بالایی دارد. آلیاژهای پروفیل استیل مارتنزیتی،اغلب برای کاربردهایی که به استحکام کششی فوق العاده بالا و مقاومت به ضربه نیاز دارند، ایده آل هستند. گاهی که این پروفیل به مقاومت در برابر خوردگی نیاز دارد، این آلیاژ ممکن است با یک پوشش پلیمری محافظت شود.

پرفروش ترین انواع استاندارد پروفیل استیل

رایج‌ترین گریدهای پروفیل استیل در بازار عبارتند از:

پروفیل استیل 304

پروفیل استیل گرید 304 به دلیل استحکام کششی بالا، تقریباً 621 مگاپاسکال محصولی قابل توجه است. مانند اکثر پروفیل‌های استیل، گرید 304 دمای عملیاتی بالایی دارد. ترکیبی از استحکام کششی بالا، مقاومت در برابر دما و مقاومت در برابر خوردگی باعث شده است تا پروفیل استیل 304 برای کاربردهای مختلف ایده آل باشد. پروفیل استیل طلایی 304 و پروفیل استیل براق 304 برای کاربردهای دکوراتیو نیز بسیار پرفروش و محبوب هستند.

پروفیل استیل 316

پروفیل استیل گرید 316، دارای استحکام کششی بالا 579 مگاپاسکال و حداکثر دمای استفاده در حدود 800 درجه سانتیگراد است. در حالی که استحکام کششی و تحمل دمایی کمتری نسبت به پروفیل استیل گرید 304 دارد، گرید 316 نسبت به آلیاژ 304 مقاومت بهتری در برابر کلریدها (مانند نمک) خواهد داشت. این ویژگی باعث می‌شود خرید پروفیل استیل 316 برای کاربردهایی که در معرض نمک یا سایر کلریدها قرار دارند، انتخابی عالی باشد.

پروفیل استیل 201

پروفیل استیل 201 منحصر به فرد است زیرا در پاسخ به افزایش قیمت نیکل ساخته شده است. این بدان معناست که ارزان‌تر از دو گرید دیگر است. این گرید با داشتن حداقل نیکل در برابر خوردگی مقاومت بالایی ندارد. میزان بالاتر منگنز کمک می‌کنند تا نوع 201 یکی از قوی‌ترین انواع پروفیل استیل باشد. پروفیل استیل گرید 201 به ویژه در محیط‌های سرد مفید است زیرا چقرمگی آن در هوای سرد حفظ می‌شود. برای جبران کمبود نیکل، از منگنز و نیتروژن بیشتری در این گرید استفاده شده است.

بیشتر بخوانید :  مقایسه ورق استیل سری 300 و 400

قیمت پروفیل استیل

پروفیل استیل زنگ نزن در انواع مختلف تولید می‌شود. بنابراین، می‌توان گفت که این پروفیل براساس نوع و گرید می‌تواند قیمت متفاوتی داشته باشد. برای مثال، قیمت پروفیل استیل 304 نگیر گران‌تر از قیمت پروفیل استیل 201 است. از مهم‌ترین معیارهای تعیین کننده قیمت پروفیل استنلس استیل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کارخانه تولید کننده
  • کیفیت و استاندارد تولید
  • ابعاد و اندازه قوطی (سطح مقطع، طول و ضخامت)
  • وزن پروفیل
  • قیمت جهانی فلزات
  • نرخ ارزهای بین المللی
  • میزان عرضه و تقاضا
  • هزینه‌های نیروی کار
  • هزینه‌های بارگیری و ارسال

سخن آخر

پروفیل استنلس استیل نوعی فولادی ضد زنگ است که به صورت قوطی تولید می‌شود. این محصول مقاومت زیادی در برابر خوردگی زنگ زدگی دارد و در کاربردهای ساختمانی، صنعتی و دکوری به فور استفاده می‌شود. در بازار اغلب پروفیل استیل 10*10، پروفیل استیل 20*20 و پروفیل استیل 40*40 فروش بیشتر دارند.

مجموعه استیل رخ با سال‌ها تجربه در فروش پروفیل استیل تهران و شهرستان‌ها توانسته به خوبی نیازهای صنایع امروزی کشور را برآورده کند. تضمین کیفیت، قیمت مناسب و خدمات لجستیکی پیشرفته از ویژگی‌های منحصر به فرد استیل رخ هستند. شما می‌توانید از طریق وبسایت، مشخصات و قیمت روز پروفیل استیل را مشاهده کنید و محصول خود را سفارش دهید.
بعد از استعلام قیمت و اطلاع از شرایط خرید، کارشناسان ما پیش فاکتور قیمت و مشخصات محصول، شرایط پرداخت، زمان بارگیری و سایر جزئیات سفارش را به شما ارائه می‌دهند. پس از تایید پرداخت، واحد لجستیک استیل رخ به بارگیری و ارسال کالا به آدرس و مشخصات دریافتی شما اقدام می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره‌ی محصولات سوالی دارید؟ از ما بپرسید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp یکی از کارشناسان را انتخاب کنید