نرده استیل کابلی چیست؟

نرده استیل کابلی

 

امروزه با تغییر سلیقه معماری به سمت و سوی طراحی‌های مدرن و مینیمال، نرده استیل کابلی یکی از جایگزین‌های نرده‌های قدیمی شده است. این نوع نرده استیل به دلیل ویژگی‌های متعددی که دارد به راحتی توانسته در میان سازه‌های امروزی جای خود را پیدا کند. ایمنی و استحکام بالا، دوام خوب و هزینه تعمیر و نگهداری پایین و همچنین نصب آسان از جمله ویژگی‌هایی است که باعث استفاده روز افزون از نرده استیل کابلی شده است. در ادامه با ما همراه باشید تا نرده استیل کابلی و کاربرد آن‌را برای شما شرح دهیم.

انواع نرده استیل کابلی

برای آشنایی با انواع نرده استیل کابلی بهتر است تا با اجزای آن آشنا شویم. کابل استیل یا سیم بکسل استیل را می‌توان عنصر اصلی این نوع نرده دانست. علاوه بر آن پایه‌ها و دستگیره یا هندریل نیز به عنوان مهار کننده سیم بکسل استیل در ین نوع نرده‌ها به کار گرفته می‌شود. نرده استیل کابلی افقی یکی از انواع نرده‌های استیل است. این مدل را می‌توان رایج‌ترین نوع این نرده‌ها دانست.

نوع دیگر این نرده‌ها مدل عمودی است که البته خیلی رایج نیست. در این نوع از نرده‌ها سیم بکسل یا کابل استیل به صورت عمودی نصب می‌شود. همچنین در برخی از طراحی‌های نوآورانه کابل استیل از سقف به کف سازه‌ها متصل می‌شود. نرده استیل کابلی عمودی، جذابیت و زیبایی منحصر به فردی دارد و با استفاده از آن می‌توان شاهد طراحی‌های جسورانه و تازه‌ای باشیم.

کابل استیل نرده کابلی برای راه پله‌ای مدرن

ترکیب چوب و کابل استیل

یکی از طراحی‌های جدید و نو در ساخت نرده استیل کابلی استفاده از چوب و استیل در کنار یکدیگر است. سیم بکسل و فلز گاهی احساس سردی را منتقل می‌کند و با برخی تزئینات سازگار نیست. در مقابل چوب احساس گرمی و طبیعی بودن را به کاربر منتقل می‌کند. به همین دلیل ترکیب این دو متریال می‌تواند باعث به وجود آمدن تضادی زیبا و جذابیتی خاص در طراحی باشد. این امر سبب شده است تا در بعضی از طراحی‌ها شاهد استفاده از پایه یا دستگیره چوبی در کنار نرده استیل کابلی باشیم. در برخی از موارد نیز چوب به عنوان پایه اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مورد باید در نظر داشت که چوب توانایی تحمل کشش کابل استیل را داشته باشد.

بیشتر بخوانید :  کاربرد فولاد زنگ نزن در ساخت قاشق و چنگال

سیم بکسل استیلنرده استیل کابلی با سازه چوبی

نگهداری نرده استیل کابلی

استیل مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی دارد، بخصوص وقتی از آلیاژ 316 تولید شده باشد. این آلیاژ طول عمر و دوام نرده‌ها را به حداکثر می‌رساند. همچنین استفاده از آلیاژ 316 سبب کاهش نیاز به تعمیر و نگهداری آن‌ها می‌شود. استیل 316 قابلیت تمیز شدن بسیار خوبی دارد و می‌توان به سادگی آن را با لوازم شوینده مختلف پاک کرد.

مزایای نرده استیل کابلی

از آنجا که در ساخت نرده کابلی استیل از آلیاژهای فولاد ضدزنگ مقاوم در برابر خوردگی استفاده می‌شود، این سازه‌ها طول عمر زیادی دارند. همچنین به لطف آلیاژهای استنلس استیل نیاز به تعمیر و نگهداری نرده استیل کابلی استیل کم است و می‌توان از آن‌ها برای یک عمر استفاده کرد. یکی دیگر از مزایای این نرده‌ها هزینه نصب پایین و سهولت نصب آن است. معمولاً برای نصب نرده استیل کابلی نیاز به ابزارهای خاص نیست و می‌توان با کمترین هزینه و وقت، آن‌ها را نصب کرد.

یکی از آلیاژهای رایج در ساخت سیم بکسل نرده استیل ، آلیاژ 316 است. این آلیاژ با داشتن مقادیر زیادی کروم و نیکل، مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی و اکسیداسیون دارد. در ساختار این استیل حدود 16 تا 18 درصد کروم و حدود 10 تا 14 درصد نیکل وجود دارد. حضور عنصر کروم باعث تشکیل یک لایه اکسید کروم بر روی ساختار استیل می‌شود که باعث مقاومت بسیار عالی در برابر خوردگی می‌شود.

سایر قطعات استیل در این نرده‌ها شامل پایه‌ها، دستگیره یا هندریل است و انواع اتصالات دیگر آن از استیل گرید 304 ساخته می‌شوند. گرید 304 برای محیط‌های خارجی و محوطه‌های باز بسیار مطلوب است و دوام خوبی دارد. گرید 304 حاوب 8 تا 10 درصد نیکل و حدود 18 درصد کروم است. البته اگر قصد دارید در محیط ساحلی و دریایی از نرده استیل کابلی استفاده کنید، حتما پایه، دستگیره و اتصالات دیگر را هم از آلیاژ 316 تهیه کنید.

بیشتر بخوانید :  نقطه ذوب استنلس استیل - دمای ذوب انواع فولادهای ضد زنگ

از معایب نرده استیل کابلی می‌توان به این مورد اشاره کرد که در صورت عدم استفاده از آلیاژهای مقاوم به خوردگی، در مناطق مرطوب، پس از مدتی آثار خوردگی بر روی آن‌ها مشاده می‌شود و سبب از بین رفتن زیبایی ظاهری آن ‌می‌شود. پس در انتخاب آلیاژ مناسب دقت کنید.

کابل استیل نرده استیل کابلی در محیط ساحلی

کاربرد نرده استیل کابلی

از نرده استیل کابلی می‌توان در راه پله‌ها، بالکن، تراس نمای بیرونی ساختمان و … استفاده کرد. نرده استیل کابلی را می‌توان در تمام محیط‌های مسکونی و عمومی استفاده کرد. .از مناطق مرطوب گرفته تا مناطق خشک، این نرده می‌تواند گزینه‌ای بسیار کارآمد باشد. به شرط آنکه انتخاب آلیاژ آن به درستی انجام شده باشد.

سخن آخر

نرده استیل کابلی را می‌توان یکی از اجزای خاص برای طراحی‌های مدرن و صنعتی دانست. طراحان با استفاده از انواع آن، می‌توانند احساس لوکس و مدرن بودن را به مخاطب خود القا کنند. این نرده‌ها با استفاده از سیم بکسل و یا کابل استیل ساخته می‌شوند. استفاده از آلیاژهای استیل سبب دوام و طول عمر آن‌ها شده است. از نرده استیل کابلی 316 می‌توان در محیط‌های مرطوب نیز استفاده کرد چرا که آلیاژ استیل 316 مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی و اکسیداسیون کلریدی دارند.

برای تامین لوله استیل، کابل استیل و تمامی اتصالاتی که در ساخت نرده استیل نیاز دارید، حتما از استیل رخ مشورت بگیرید. استیل رخ با سال‌ها تجربه در تامین، ساخت و نصب نرده استیل، مرجعی قابل اطمینان در این حوزه است. پیشنهاد می‌کنیم برای پروژه خود با کارشناسان استیل رخ در ارتباط باشید و از وب‌سایت این مجموعه بازدید بفرمایید.

بیشتر بخوانید :  آشنایی با انواع آلیاژ استیل و خواص آن‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره‌ی محصولات سوالی دارید؟ از ما بپرسید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp یکی از کارشناسان را انتخاب کنید